Clubtoernooi

Teamsport toernooien organiseren
Organiseert u een toernooi met teamsporten? Dan kunt u gebruik van ons gratis Clubtoernooi systeem. Het Clubtoernooi systeem is een PC systeem. Hieronder kunt u de installatie downloaden. U heeft geen licentie nodig om Clubtoernooi te gebruiken.

Waarom gratis?

Clubtoernooi is ontstaan vanuit de behoefte om de organisatie van een toernooi makkelijk en overzichtelijk te maken. Wanneer er veel poules zijn met bijzondere speelschema’s dan is het vaak puzzelen. Met Clubtoernooi kunt u alle wedstrijden beheren en plannen. Diegene die een toernooi organiseren hebben daar veel werk aan. Wij steunen graag die vrijwilligers om toernooien mogelijk te maken.

Wat wordt van u verwacht?

Om gebruik te maken van Clubtoernooi wordt er van uitgegaan dat u weet hoe u een toernooi opzet met poules en speelschema’s. Wanneer u hier niet bekend mee bent zal het lastig zijn om een toernooi op te zetten. Probeer in ieder geval iemand aan te trekken die u hierbij kan helpen. Hieronder treft u de download van Clubtoernooi. Het betreft een set-up die u dient uit te voeren. Er wordt een snelkoppeling aangemaakt waarmee u het systeem kunt starten na de installatie. Tevens treft een beschrijving wat te doen bij het aanmaken van een toernooi. Wij wensen u veel succes bij de voorbereiding van uw toernooi en bij het verloop ervan. Clubtoernooi wordt u beschikbaar gesteld door Pioen Partners BV uit Almelo.

Via onderstaande link kunt u de installatie instructie downloaden van Clubtoernooi:

Download instructie Clubtoernooi

In de instructie treft u ook de verwijzing naar de handleiding van Clubtoernooi.