Maatwerk software

Waarom is maatwerk software nodig? Een standaard software pakket lost maar een deel van uw problemen op. Met maatwerk is de software oplossing precies op maat en zal deze voldoen aan alle eisen.

Maatwerk software kan worden gemaakt om een specifiek deel van uw bedrijfsproces te ondersteunen. Hierbij kan altijd onderzocht worden in hoeverre er koppelingen gerealiseerd dienen te worden met andere onderdelen. Een voorbeeld is het gebruik van een reserveringssysteem. Hierbij wilt u niet alle medewerkers apart willen overnemen. Middels een koppeling kunnen mutaties bij de medewerkers automatisch worden verwerkt in het reserveringssysteem.

Combineren vormt de kracht van elk systeem. Waarom een standaard systeem waar alles deels in zit terwijl een specifiek maatwerksysteem dat doet wat nodig is? Door efficiënt gebruik van de middelen verdient u de maatwerk software oplossing snel terug.

Wilt u meer weten?
Neem contact met mij op

Gerelateerde cases


Chicogrow

Chicogrow is gespecialiseerd in het begeleiden van de witlofteelt in Europa. Via hun online systeem kunnen uitvoeringen, beoordelingen en adviezen worden bekeken. Alle betrokkenen zijn altijd direct geïnformeerd en op de hoogte van de actuele situatie.

Lees meer...

Stout Verlichting

Stout Verlichting levert bijzondere en exclusieve verlichtingsoplossingen. Middels maatwerk software beheren zij alles. Naast orders worden ook offertes via het softwaresysteem verstuurd. De collectie kan via de website worden bekeken terwijl in het softwaresysteem alles beheerd wordt.

Lees meer...

WRAN

Voor de Western Ruiter Associatie Nederland, WRAN, is een compleet online systeem ontwikkeld met integratie met de website. Via de website kan worden ingeschreven op een wedstrijd en kunnen de uitslagen en standen live worden gevolgd.

Lees meer...

Waterpolo

Voor de waterpolo is een compleet online systeem ontwikkeld. Naast het online systeem is er ook het Digitaal Wedstrijd Formulier. In combinatie met de website waterpolo-online.com is alles van de competitie te bekijken en kunnen wedstrijden live gevolgd worden.

Lees meer...

Overige Sofware


Zaalreservering

Voor het bijhouden en verwerken van uw zaalreserveringen is Zaalagenda.nl het ideale zaalreserveringssysteem.

Lees meer...

Theater-software.nl

Lees meer...

Sleutelbeheer

Lees meer...

Sport softwaresystemen

Voor het beheren van verschillende sportzaken hebben wij diverse systemen ontwikkeld. Allen gericht op eenvoudig en volledig beheer met minimale handelingen. Deze systemen zijn allen compleet.

Lees meer...

Zaadteelt en -veredeling

Lees meer...