Sleutelbeheer

Neem contact met mij op

Pioen Partners is al meer dan 15 jaar actief in systemen op het gebied van sleutelbeheer. Op dit gebied bieden wij verschillende oplossingen aan. Hieronder treft u de verschillende oplossingen. Indien uw oplossing hier niet bij zit zijn wij graag bereid u te verder te helpen. Neem hiervoor contact met ons op.

Oplossingen Beschrijving
Sleutelbeheersysteem Systeem voor het beheren van sleutelbossen en -soorten. Beheer van ruimten en cilinders. Dit in combinatie met plattegrond ondersteuning. Dit systeem is in gebruik bij bedrijven en instellingen waar toegankelijkheid goed in kaart gebracht dient te zijn en beheer zeer belangrijk is. Het Sleutelbeheersysteem is onder andere in gebruik bij Penitentiaire inrichtingen en dierentuinen.
Sleuteluitgifte en -inname via elektronische SAM sleutelkast Sleutels beschikbaar stellen via de elektronische SAM sleutelkast van Keysystems. Dit in combinatie met het Sleutelbeheersysteem. Hiermee compleet beheer van sleutels en sleutelbossen en daarnaast de inname en uitgifte van sleutels geregeld via een elektronische SAM sleutelkast. In gebruik bij bedrijven waar sleutels alleen door geautoriseerde personen gebruikt mogen worden en waar altijd is terug te zien wie wanneer de sleutel in bezit heeft gehad. Ook in omgevingen waar sleutels het bedrijf niet mogen verlaten en de inname en uitgifte zonder tussenkomst van personeel dient te worden gedaan.
Reserveringssysteem voor bedrijfsvoertuigen Voor bedrijven en instellingen met bedrijfsvoertuigen die door het personeel gebruikt worden is een uniek reserveringssysteem ontwikkeld. De sleutels van de bedrijfsvoertuigen (auto’s, busjes, fietsen en dergelijke) worden beheerd in de elektronische SAM sleutelkast van Keysystems. De medewerker kan zelf direct een voertuig reserveren. Op moment van reservering kan de medewerker de sleutel bij de elektronische sleutelkast ophalen. Toegang tot de elektronische SAM sleutelkast kan op basis van een uniek toegekende pincode, maar ook met een RFID pas. De beheerder van de bedrijfsvoertuigen heeft zicht op alle reserveringen en welke voertuigen in gebruik zijn. Wanneer een voertuig in onderhoud is of anderszins buiten gebruik kan dit direct worden ingegeven door de beheerder. Een medewerker reserveert namelijk een voertuig en bij het melden bij de sleutelkast bepaalt het systeem welk voertuig beschikbaar wordt gesteld.

Wilt u meer weten?
Neem contact met mij op

Gerelateerde casesOverige Sofware


Maatwerk software

Maatwerk software specifiek geschreven voor uw situatie.

Lees meer...

Zaalreservering

Voor het bijhouden en verwerken van uw zaalreserveringen is Zaalagenda.nl het ideale zaalreserveringssysteem.

Lees meer...

Theater-software.nl

Lees meer...

Sport softwaresystemen

Voor het beheren van verschillende sportzaken hebben wij diverse systemen ontwikkeld. Allen gericht op eenvoudig en volledig beheer met minimale handelingen. Deze systemen zijn allen compleet.

Lees meer...

Zaadteelt en -veredeling

Lees meer...