Software


Wij bieden zowel PC systemen als online systemen aan. Dit geheel afhankelijk van de behoefte.

Het merendeel van onze systemen betreffen één of andere vorm van planning. Variërend van zaalplanning, zaadplanning, inplannen van patiënten, wedstrijdplanning tot aan de planning van een productieproces.

Planning is essentieel in uw organisatie. Wij van Pioen Partners weten hoe belangrijk het is om een goedlopend planning systeem te hebben. Dit scheelt in uw kosten en bespaart een hoop tijd en ergernis. Wij bieden dan ook verschillende oplossingen aan die veel tijd en geld besparen.

Links ziet u de verschillende systemen die wij kunnen bieden.

Heeft u vragen of zit er geen systeem bij dat aansluit bij uw situatie? Neem dan contact op met ons, dit kan telefonisch of per mail. We zullen dan samen met u kijken naar een oplossing.
Informatie aanvraag


Cases


Zwemofficial

Voor het bijhouden van alle zwemofficial gegevens is Zwemofficial ontwikkeld. Dit online systeem is in gebruik bij de KNZB regio Oost (zwemcommissies Overijssel en Gelderland).

Lees meer...

Waterpolo

Voor de waterpolo is een compleet online systeem ontwikkeld. Naast het online systeem is er ook het Digitaal Wedstrijd Formulier. In combinatie met de website waterpolo-online.com is alles van de competitie te bekijken en kunnen wedstrijden live gevolgd worden.

Lees meer...