Sport softwaresystemen

Voor verschillende sporten hebben wij softwaresystemen ontwikkeld. Allen gericht op eenvoudig en volledig beheer met minimale handelingen.

Waterpolo-online een compleet softwaresysteem ontwikkeld. Hiermee worden wedstrijden en aanstellingen beheerd. Het verloop van de wedstrijden kan direct worden vastgeld waardoor een wedstrijd live te volgen is via de website. Daarnaast is het tuchtproces en alles rondom de speelgerechtigdheid van de spelers opgenomen. Wedstrijden, uitslagen, standen en het live volgen kan via Waterpolo-online.com.

Zwemofficial is speciaal voor zwemofficial commissies ontwikkeld voor het bijhouden van alle zaken rondom de zwemofficial, van niveau tot en met de aanstelling bij een wedstrijd.

Voor de Western Ruiter Associatie Nederland,  WRAN is een compleet online ledenbeheer en wedstrijdenbeheer systeem ontwikkeld. Alle zaken die bij zowel de WRAN als bij de organisatie van de wedstrijden plaatsvinden zijn in dit systeem ondergebracht. Het softwaresysteem is geïntegreerd met de website van WRAN.

Wilt u meer weten?
Neem contact met mij op

Gerelateerde cases


WRAN

Voor de Western Ruiter Associatie Nederland, WRAN, is een compleet online systeem ontwikkeld met integratie met de website. Via de website kan worden ingeschreven op een wedstrijd en kunnen de uitslagen en standen live worden gevolgd.

Lees meer...

Zwemofficial

Voor het bijhouden van alle zwemofficial gegevens is Zwemofficial ontwikkeld. Dit online systeem is in gebruik bij de KNZB regio Oost (zwemcommissies Overijssel en Gelderland).

Lees meer...

Clubtoernooi

Organiseert u een toernooi met teamsporten? Dan kunt u gebruik van ons gratis Clubtoernooi systeem. U heeft geen licentie nodig om Clubtoernooi te gebruiken.

Lees meer...

Waterpolo

Voor de waterpolo is een compleet online systeem ontwikkeld. Naast het online systeem is er ook het Digitaal Wedstrijd Formulier. In combinatie met de website waterpolo-online.com is alles van de competitie te bekijken en kunnen wedstrijden live gevolgd worden.

Lees meer...

Overige Sofware


Maatwerk software

Maatwerk software specifiek geschreven voor uw situatie.

Lees meer...

Zaalreservering

Voor het bijhouden en verwerken van uw zaalreserveringen is Zaalagenda.nl het ideale zaalreserveringssysteem.

Lees meer...

Theater-software.nl

Lees meer...

Sleutelbeheer

Lees meer...

Zaadteelt en -veredeling

Lees meer...