Theater-software.nl

Met het Theater-software.nl kunt u online al uw voorstellingen en verkopen beheren. Theater-software.nl geeft u alle vrijheid om uw gehele programmering bij te houden. Niet alleen het beheer, maar ook de verkoop van tickets via de website is standaard aanwezig.

Theater-software.nl kunt u vanaf elke plek benaderen. U bent niet afhankelijk van een werkplek, maar kunt overal waar u maar bent uw voorstellingen en verkopen beheren.

Voor de verkoop van tickets via de website bieden wij u twee soorten weergave. U kunt deze volledig integreren in uw eigen website. Balieverkoop is ook standaard aanwezig. U kunt uw eigen sjabloon voor de tickets gebruiken. Op elke E-ticket komt en unieke code die met een barcode scanner bij de ingang gecontroleerd kan worden op juistheid.

Theater-software.nl wordt aangeboden in de vorm van een abonnement met de mogelijkheid per maand op te zeggen. U zit dus niet vast aan een langdurig contract. U betaald alleen op basis van aantal zalen en capaciteit. Verder is er geen aparte opslag bij een ticket. U weet dus precies wat u investering is.

Wilt u meer weten?
Neem contact met mij op

Gerelateerde casesOverige Sofware


Maatwerk software

Maatwerk software specifiek geschreven voor uw situatie.

Lees meer...

Zaalreservering

Voor het bijhouden en verwerken van uw zaalreserveringen is Zaalagenda.nl het ideale zaalreserveringssysteem.

Lees meer...

Sleutelbeheer

Lees meer...

Sport softwaresystemen

Voor het beheren van verschillende sportzaken hebben wij diverse systemen ontwikkeld. Allen gericht op eenvoudig en volledig beheer met minimale handelingen. Deze systemen zijn allen compleet.

Lees meer...

Zaadteelt en -veredeling

Lees meer...