Zaadteelt en -veredeling

Speciaal voor zaad producerende bedrijven en zaadveredelingsbedrijven bieden wij maatwerk software aan. Alles wat u nodig heeft vindt u hierin terug zonder overbodig ballast. Zoekt u een systeem waar u alles eenvoudig in kunt vastleggen en toch compleet is? Wij kunnen dit voor u realiseren.

Aangezien elk bedrijf zijn eigen specifieke werkwijze en kenmerken heeft wordt er veel aandacht besteed om het softwaresysteem op u situatie op te leveren. Hierdoor heeft elke relatie een eigen systeem welke geheel is toegesneden op zijn eigen werkwijze en gebruiken. Onderstaande bedrijven zijn zeer tevreden over het gebruik van deze software binnen hun organisatie.

 

 

Veredelen en backcross

Het veredelen van zaad is een bijzondere gebeurtenis waarbij het plannen, uitvoeren en registreren van groot belang zijn. In dit proces worden diverse zaken getoetst en vastgelegd. Dit tot wel 10 generaties. Of het nu gaat om veredelen of de backcross het is van essentieel belang dat u precies weet wat de status is. In het softwaresysteem is het proces van de veredeling en backcross dat ook geheel op maat met uw bedrijf afgestemd. Uw werkwijze wordt ondersteund door het systeem waardoor u veel tijd bespaart bij de registratie en een veel beter en sneller inzicht krijgt in de verschillende statussen.

Orderadministratie

Het bijhouden van de orderadministratie is ook geregeld. Het versturen van een bevestiging per e-mail in elke gewenste taal tot en met de leveringsdocumenten worden in de orderadministratie verzorgd.

U kunt bij uw klanten aangeven wat de verwachtingen zijn zodat u bij de orders geen nee hoeft te moeten verkopen aan een vaste klant voor een terugkerende order.

Partijen (lots)

Het maakt niet uit hoeveel gewassen en rassen u heeft. Elke partij wordt keurig vastgelegd met al z’n gegevens. Daarnaast is altijd te zien aan wie de partij geleverd is met daarbij gewicht en tegen welke prijs.

Het bovenstaande betreft slechts een klein deel van de mogelijkheden van onze softwaresysteem voor zaden en veredeling.

Wilt u meer weten?
Neem contact met mij op

Gerelateerde casesOverige Sofware


Maatwerk software

Maatwerk software specifiek geschreven voor uw situatie.

Lees meer...

Zaalreservering

Voor het bijhouden en verwerken van uw zaalreserveringen is Zaalagenda.nl het ideale zaalreserveringssysteem.

Lees meer...

Theater-software.nl

Lees meer...

Sleutelbeheer

Lees meer...

Sport softwaresystemen

Voor het beheren van verschillende sportzaken hebben wij diverse systemen ontwikkeld. Allen gericht op eenvoudig en volledig beheer met minimale handelingen. Deze systemen zijn allen compleet.

Lees meer...