Zaalreservering

Voor het beheren van uw zalen bieden wij u het zaalreserveringssysteem Zaalagenda.nl aan. Zaalagenda.nl betreft een on-line zaalreserveringssysteem waarmee van eenvoudig zaalbeheer tot en met uitgebreide offertes maken mogelijk is. Zaalagenda.nl kent als hoofdmodule alles wat voor het reserveren nodig is. Daarnaast is het mogelijk gebruik te maken van de module Facturatie voor het maken en beheren van de facturen welke voortkomen uit de reserveringen. Tot slot is er ook de module Offerte en contractbeheer waarmee u uitgebreide offertes en contracten kunt maken.

Zaalagenda.nl is ook zeer geschikt voor organisaties waar iedere medewerker zijn eigen reservering. Hierbij is er geen beheerder nodig.

Zaalagenda websiteAgenda Zaalagenda

Met Zaalagenda.nl kunt u online al uw zaalreserveringen beheren. Zaalagenda biedt u alle mogelijkheden om (terugkerende) reserveringen vast te leggen met daarbij zaken als catering en voorzieningen. Uniek aan Zaalagenda is dat u ook direct een monitor als display kunt inzetten om de reserveringen te tonen aan uw bezoekers.

Het zaalreserveringssysteem Zaalagenda.nl kunt u vanaf elke plek benaderen. U bent niet afhankelijk van een werkplek, maar kunt overal waar u maar bent uw reserveringen beheren.

Voor relaties en medewerkers is er de Zaalagenda App.

U kunt uw bezoekers via uw eigen website de agenda tonen. Ook het doen van een aanvraag verloopt via uw eigen website. Kant-en-klare code is beschikbaar om het volledig in uw eigen website op te nemen.

Wilt u meer weten?
Neem contact met mij op

Zaalagenda logo NarrowcastingDisplay

Gerelateerde casesOverige Sofware


Maatwerk software

Maatwerk software specifiek geschreven voor uw situatie.

Lees meer...

Theater-software.nl

Lees meer...

Sleutelbeheer

Lees meer...

Sport softwaresystemen

Voor het beheren van verschillende sportzaken hebben wij diverse systemen ontwikkeld. Allen gericht op eenvoudig en volledig beheer met minimale handelingen. Deze systemen zijn allen compleet.

Lees meer...

Zaadteelt en -veredeling

Lees meer...