+31 (0)546 456 223 info@pioenpartners.nl

Maatwerk oplossingen

Voor onze relaties hebben wij uiteenlopende maatwerk software oplossingen gerealiseerd. Hieronder laten wij u de diverse en uiteenlopende oplossingen zien.

Graag lichten wij hieronder enkele van onze projecten voor u uit.

Chicogrow

Chicogrow

Chicogrow is gespecialiseerd in het begeleiden van de witlofteelt in Europa.  Zij beoordeelt en adviseert witloftelers, akkerbouwers en andere betrokkenen vanaf de voorbereiding voor het zaaien tot en met steken van de witlof. In tegenstelling tot andere groenten is witlof een bewerkelijk product. Allereerst worden er pennen gekweekt die na het oogsten gekoeld worden opgeslagen. Daarna worden de pennen in de trek gezet in donkere ruimten. Hier groeit de uiteindelijke witlof zoals wij dienen kennen.

Stout verlichting

Stout Verlichting levert bijzondere en exclusieve verlichtingsoplossingen. Voor relaties in binnen- en buitenland regelt zij verlichting. In eigen atelier worden ook lampenkappen gemaakt. Voor Stout Verlichting is een maatwerk software gerealiseerd. Dit in combinatie met hun website. Vanuit het systeem bepalen zij welke collecties en lampen op de website worden getoond. Ook hun relaties kunnen via hun website inloggen en zo de collecties bekijken met alle benodigde gegevens.

Wesan druktechniek

Wesan druktechniek

Wesan Druktechniek is een ervaren speciaal drukkerij. Zij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van ronde/conische kunststof en kartonnen producten. Voor het gehele proces van offerte tot met de levering worden in het speciaal voor hun ontwikkelde systeem beheerd.

Western Ruiter Associatie Nederland WRAN

Voor de WRAN wordt ledenbeheer en wedstrijdbeheer geregeld. Niet alleen het hele proces van de wedstrijdplanning, maar ook het inschrijven van de leden op de wedstrijden is hier meegenomen. De registratie van de behaalde punten op de verschillende onderdelen tijdens de wedstrijden worden ook bijgehouden. De leden kunnen via de website zien op welke plek zij staan in de ranking.

Waterpolo Online

Voor de Belgische waterpolo competitie is een compleet systeem en website ontwikkeld waarmee de gehele competitie in al zijn facetten bijgehouden kunnen worden. Naast de wedstrijden ook de spelers en hun indeling in de verschillende teams. Hiervoor zijn koppelingen met de beide zwemfederaties in België. Het bijhouden van de wedstrijden wordt met het Digitaal Wedstrijd Formulier DWF verzorgd. Zo kan elke speler via de website de topscorer bekijken van de eigen afdeling.

Zwemofficial

Voor het bijhouden en plannen van de zwemwedstrijden met de indeling van de verschillende officials die hierbij nodig zijn is Zwemofficial ontwikkeld. Zwemofficial wordt gebruikt bij de KNZB regio Oost.