+31 (0)546 456 223 info@pioenpartners.nl

Stout Verlichting levert bijzondere en exclusieve verlichtingsoplossingen. Voor relaties in binnen- en buitenland regelt zij verlichting. In eigen atelier worden ook lampenkappen gemaakt. Voor Stout Verlichting is een maatwerk software gerealiseerd. Dit in combinatie met hun website. Vanuit het systeem bepalen zij welke collecties en lampen op de website worden getoond. Ook hun relaties kunnen via hun website inloggen en zo de collecties bekijken met alle benodigde gegevens.

Naast het beheer van artikelen en orders worden ook de offertes vanuit het softwaresysteem aangemaakt. Zaken als afbeeldingen van de lampen worden automatisch in de offerte opgenomen. Eenvoudig selecteren van de gewenste modellen en de offerte is snel en compleet aangemaakt. Verzending per e-mail wordt ook geregeld zodat de relatie de offerte keurig in PDF formaat ontvangt.

Stout Verlichting website

Waarom een maatwerk softwaresysteem? De specifieke kenmerken van het product als de mogelijke combinaties die gemaakt kunnen worden tussen een voet en kap zorgen ervoor dat een standaard oplossing niet mogelijk is. Voor elke lamp geldt dat de klant heel veel keuzes heeft qua stof, kleur en uitvoering. Door de koppeling naar de boekhouding is er een sluitend systeem zodat er geen dubbele handelingen nodig zijn.