+31 (0)546 456 223 info@pioenpartners.nl

Voor de waterpolo is een compleet online softwaresysteem ontwikkeld waarin alle zaken van de waterpolo sport in bijgehouden kunnen worden. Van het wedstrijdbeheer, indeling scheidsrechters en jurytafel tot en met de afwikkeling van tuchtzaken. Daarnaast is een digitaal wedstrijdformulier DWF ontwikkeld waarmee het papieren exemplaar vervangen kan worden.

Voor de waterpolocompetitie in België is een website en softwaresysteem in gebruik. Via de website Waterpolo-online.com kan iedereen alle informatie over de Belgische competitie vinden. Er is hier sprake van een website met de integratie met het online softwaresysteem. Daarnaast kan de Koninklijke Belgische Zwembond delen van de website zelf beheren. Hiermee is alle informatie op één plek ondergebracht.

Het genereren van de wedstrijden op basis van speelschema’s rekening houdend met verschillende voorwaarden vormt de start van een nieuwe competitie. Wedstrijden worden ingepland en daarna definitief. Deze wedstrijden vormen de nieuwe competitie. Vervolgens vind de planning van scheidsrechters en jurytafel plaats. Op basis van de uitslagen is de stand direct te bekijken.

Wedstrijden kunnen via het DWF worden vastgelegd. Via de website kan een wedstrijd vastgelegd met het DWF direct worden gevolgd. Het live volgen van een wedstrijd is hier mogelijk. Direct is zichtbaar wie gescoord heeft, maar ook alle andere zaken zijn direct te zien.

Enkele pluspunten:

  • Opzetten competitie volledig ondersteund.
  • Inzet van scheidsrechters en jurytafel geregeld.
  • Direct vastleggen van alle zaken in een wedstrijd.
  • Spelersgegevens digitaal beschikbaar.
  • Na de wedstrijd direct uitslag en formulier elektronisch doorsturen.
  • Mogelijkheid tot het live volgen van de wedstrijd via de website.
  • Jurytafel indeling vastleggen en tonen op de eigen website.