+31 (0)546 456 223 info@pioenpartners.nl

Voor de Western Ruiter Associatie NederlandWRAN, is een compleet online systeem ontwikkeld met integratie met de website. Vanaf de website zijn actueel alle wedstrijden en uitslagen te volgen. Daarnaast is te zien hoe de ranking is van de leden in de verschillende levels.

Het online softwaresysteem beheert de ledenwedstrijden en administratie. Het aanmelden van een nieuw lid gaat direct via de website naar het online systeem. Elk lid heeft de mogelijkheid in te loggen om zich op die manier voor een wedstrijd aan te melden. Bij het aanmelden als lid worden alle zaken direct in de administratie verwerkt. Hierdoor is er geen overbodig werk voor de administratie.

WRAN websiteWRAN wedstrijdbeheer

Het aanmelden bij een wedstrijd is alleen toegankelijk voor leden. Bij het inschrijven wordt rekening gehouden met het behaalde level en kan alleen ingeschreven worden op die wedstrijdonderdelen die toegestaan zijn.

Iedere wedstrijdorganisator heeft toegang tot het online systeem. Allereerst om een nieuwe wedstrijd aan te melden. Na akkoord van het wedstrijdsecretariaat van de WRAN kunnen de inschrijvingen en onderdelen worden bijgehouden van de wedstrijd. Van het afrekenen van de inschrijfgelden tot het bijhouden van de uitslagen. Dit alles wordt direct online verwerkt. Het voordeel is dat iedereen direct via de website de uitslagen en stand kan volgen.

Doordat het systeem volledig online is kunnen de bestuursleden en wedstrijdorganisatoren overal in het systeem inloggen. Een verbinding met internet is voldoende. Elke gebruiker krijgt alleen die opties die bij zijn/haar profiel horen.

De ledenadministratie is volledig geïntegreerd. Het versturen van de facturen naar de leden gaat per e-mail en het innen van de contributie middels automatische incasso. Het geheel is IBAN en SEPA gereed!

Enkele pluspunten:

  • Wedstrijd registratie compleet, snel en degelijk.
  • Compleet leden beheer.
  • De ledenadministratie is volledig geïntegreerd met het wedstrijdensysteem.
  • IBAN en SEPA proof

Wilt u meer weten?