+31 (0)546 456 223 info@pioenpartners.nl

Voor het bijhouden van alle zwemofficial gegevens is Zwemofficial ontwikkeld. Dit online systeem is in gebruik bij de KNZB regio Oost (zwemcommissies Overijssel en Gelderland).

Alle belangrijke gegevens van officials kunnen worden bijhouden zoals bevoegdheden, carrièreverloop, planning bij wedstrijden en de feitelijke inzet bij de wedstrijden. Maar het is niet alleen beheer wat belangrijk is. Ook kunnen op eenvoudige wijze alle officials voorafgaand aan een wedstrijd per e-mail op de hoogte worden gesteld van hun aanstelling. Met letterlijk één druk op de knop ontvangen alle aangestelde officials een e-mail met de komende wedstrijdgegevens.

Een andere belangrijk punt betreft het beheer van de gegevens door meerdere personen. De official commissie bestaat uit verschillende functionarissen met hun eigen taak. Per functionaris kunnen de rechten worden bepaald wat zij wel en niet mogen in het systeem. Daarnaast is altijd te zien wie wanneer een mutatie heeft gemaakt.

Enkele pluspunten:

  • Aanstellingen via de website op te vragen en bekijken
  • Compleet zwemofficial beheer
  • Eenvoudig alle zwemofficials per e-mail in kennis stellen van hun aanstelling
  • Volledig online dus niet afhankelijk van een PC.

Wilt u meer weten?